Selecteer een pagina
live=your-heart-school-ontdek-je-kracht-training

Ontdek je kracht – Omgaan met stress

Wil je als bedrijf je ziekteverzuim en verloop omlaag krijgen? Ligt er een oorzaak bij stress? Mogelijk biedt deze training een oplossing voor jouw bedrijf.

Door het volgen van deze training kunnen je medewerkers hun kracht (her)ontdekken en leren hoe ze beter om kunnen gaan met stress. Ze leren bij zichzelf te blijven, focus te houden en zich niet meer te laten (af)leiden door alles om hen heen. Hun energie management verbetert waardoor er ruimte ontstaat voor vitaliteit en werkplezier. Het doel is:

Voel je rustiger, energieker, alerter en gelukkiger!

In deze training werken we in 5 modules aan onderwerpen als:

 • Alles is energie
 • Resonantie en verwerking van prikkels
 • Uitwisseling van energie
 • Bescherming
 • Vertrouwen in jezelf en verbinding met de aarde
 • Afvoeren, gedachtekracht en stevig op je eigen benen staan

Je medewerkers kunnen de training dus individueel online volgen of we maken een planning voor een trainings dag met een groep. Het liefst geven we de training live.

Live training op locatie– voor groepen van 5-20 deelnemers

Als er in je bedrijf ruimte is om een training te geven aan het aantal deelnemers die de training gaan volgen, dan kan dit op de locatie in je eigen bedrijf. Geef dat dan aan in het offerteformulier.
Als dat geen optie is stemmen we samen af en a
fhankelijk van het aantal deelnemers gaan we ergens in het land een locatie regelen en wat er verder eventueel nodig is.

In één dag van 9 tot 17 uur geven we achtergrond informatie, praktijkoefeningen en verschillende tools vanuit een holistische benadering. Dit biedt je medewerkers de mogelijkheid te ervaren en leren ze hoe ze hun eigen energie kunnen managen. De hoeveelheid ‘huiswerk’ en acties naderhand kunnen zij zelf bepalen.

Ter info: Bij groepen van meer dan 20 deelnemers b.v.b. 50 worden de groepen zo veel mogelijk evenredig verdeeld 17/17/16 en gaan we de training geven op 3 verschillende data.

Dit doen we zodat de deelnemers zo veel mogelijk uit deze training kunnen halen.

Online-individueel te volgen – vanaf 5 deelnemers

Heb je een bedrijf met minder dan 5 medewerkers dan kan je hun deze training alsnog aanbieden. Laat ons dit dan weten via contact

In 5 keer geven we via videopresentaties van ongeveer 1 uur achtergrond informatie, praktijkoefeningen en verschillende tools vanuit een holistische benadering. Hierdoor laten we hun ervaren. We leren hun hoe ze hun eigen energie kunnen managen. De hoeveelheid ‘huiswerk’ en acties naderhand kunnen zij zelf bepalen.

De trainers:

Deze training wordt gegeven door Dana en Linda. Meer Over Ons

 

Dana-Thurmer-Loveenergiewerk
Leef-en-Lief-Linda-van-den-Bedem

Meer informatie of een offerte:

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, wil je een offerte of heb je een vraag vul dan onderstaand formulier in.  Ter info groepen van meer dan 20 deelnemers b.v.b. 50 worden de groepen zo veel mogelijk evenredig verdeeld 17/17/16 en geef ik de training op 3 verschillende data.
  Dit ga ik zo doen zodat de deelnemers zo veel mogelijk uit deze training kunnen halen.


  INFORMATIE VOOR DE DEELNEMERS

  Wat heb je nodig voor deze training?

  • zin in verandering
  • pen en papier of je notitieboekje
  • een groot glas water of thee
  • los zittende kleding zodat je goed kan bewegen

  Bij aankoop van de online training – individueel

  Als je de training online volgt heb je nog nodig:

  • een goede internetverbinding
  • een koptelefoon(als je wilt)
  • ongeveer 5 x 1 uur de tijd voor jezelf

  Algemene info:

  De online training – individueel is na de aankoop 4 maanden beschikbaar. Hij is zo opgebouwd dat je ongeveer 5 weken nodig hebt om hem te doorlopen. De modules zelf zijn ongeveer een uur. Ons advies is tussen de modules zeker een week te nemen om de oefeningen goed te laten werken en te integreren in je dagelijkse leven.

   

  Wanneer is deze training niet geschikt voor jou?

  Een van de effecten van deze training is dat je zelfhelende vermogen van je lichaam wordt versterkt. Daarom bespreken we graag met je of en hoe deze training past bij jou.

  • Als als je het belangrijk vindt dat dingen blijven zoals ze waren en je geen verandering wilt in je leven.

  • Heb je een pacemaker, andere implantaten, organen die missen of die je hebt mogen ontvangen van iemand anders, psychiatrische aandoening of ben onder begeleiding van een psychiater neem dan vóór je je inschrijft contact met ons op. We zullen dan samen bespreken of deze cursus wel geschikt is voor jou.
  • Als je twijfelt, neem dan eerst contact met ons op en geef aan waarom je twijfelt.