Selecteer een pagina

Over Ons-jij en ik

Live Your Heart School

Met de leeromgeving LYHS wil ik jou als mens de mogelijkheid bieden laagdrempelig te ontdekken wat jouw hoofd, hart, lichaam en ziel je te vertellen hebben. Ik bied je begeleiding om jouw basis te (her)vormen zodat je vanuit daar kunt gaan leven wat je hart je ingeeft.

Dit doen ik vanuit een holistische benadering waarbij ik ben gespecialiseerd op het geven van advies en tools om energetisch in balans te komen. Hierbij verbind ik het fysieke met het mentale, emotionele, spirituele en energetische aspect van je lichaam.

Veel mensen leven vanuit hun hoofd en/of zich laten leiden door wat de wereld om hen heen zegt of vindt. De vraag is echter wat goed is voor jou. Wat voedt je en wat helpt jou? Weet je hoe je daar komt?
Het antwoord vind je van binnen en als je het hebt gevonden kan je vol vertrouwen, vol liefde en vol energie jouw leven leven! Dat wens ik iedereen.

Wat ik samen met en voor jou wil bereiken:

 

  • Dat je je verbindt. In de eerste plaats met jezelf, met de aarde, met andere mensen en met mij.
  • Dat je erachter komt wat je eigenlijk echt wilt diep in je hart.
  • Dat je liefde voelt.
  • Dat je mag ontdekken wie je bent, waar je voor staat en hier op beweegt.
  • Dat je je algemene gesteldheid accepteert én verbetert. Dit klinkt wellicht tegenstrijdig en is tegelijkertijd heel belangrijk. Je ontdekt dat het oké is zoals het is, inclusief waar je tegenaan loopt –  fysiek, mentaal en emotioneel. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe je op jouw manier met stress om kunt gaan zodat je kan leven in plaats van geleefd te worden of overleven.
  • Dat je ontdekt dat je hoofd, hart, lichaam en ziel (steeds vaker) een eenheid vormen en wat deze samenwerking voor jou kan betekenen.
  • Dat je keuzevrijheid krijgt in hoe je reageert of in actie komt. Bepaalde situaties in je leven triggeren gedrag. Dit gedrag herken je mogelijk van vroeger, toen je het jezelf hebt aangeleerd. Deze (re)actie is ontstaan vanuit je talent en je mogelijkheden op dat moment. Soms past dit gedrag nu niet meer en wil je dat veranderen. Dat kan. Je zult ontdekken dat je soms direct bij de kern van bijvoorbeeld een typisch gevoel van boosheid bent. Een andere keer heb je wat meer lagen af te pellen. Ook dat is ok.
  • en nog zo veel meer…

Ik ben Dana Thurmer en kan je begeleiden op je zoektocht naar vreugde, liefde, kracht en balans in je leven.
Door bewustwording kan je grip krijgen op je klachten en belemmeringen. Trauma kan genezen, negatieve patronen, angsten en overtuigingen mag je loslaten.
Waar ben je naar op zoek?
Je gaat zelf bepalen welke weg je wil lopen en (weer) genieten van het leven op deze aarde. Je zal stap voor stap begrijpen waarom gebeurd wat je mee maakt in je leven.
Op deze reis zullen we samen ‘het Beste’ uit jezelf halen.

Kijk voor meer informatie LOVE energetisch lichaamswerk.

Dana-Thurmer-Loveenergiewerk