Selecteer een pagina

Over Ons

Live Your Heart School

Wij – Dana en Linda – hebben Live Your Heart School geïnitieerd en bieden hier een veilige ruimte om je hart te ont-wikkelen en te ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen, wat je talent (nog meer) is en waar je energie van krijgt.

We willen jou als mens de mogelijkheid bieden laagdrempelig te ontdekken wat jouw hart je te vertellen heeft. We begeleiden je om jouw basis te (her)vormen zodat je vanuit daar kunt gaan leven wat je hart je ingeeft.

Dit doen wij vanuit een holistische benadering waarbij wij ons specialiseren op het geven van advies en tools om energetisch in balans te komen. Hierbij verbinden wij het fysieke met het mentale, emotionele, spirituele en energetische aspect van je lichaam.

We zien om ons heen dat veel mensen leven vanuit hun hoofd en/of zich laten leiden door wat de wereld om hen heen zegt of vindt. De vraag is echter wat goed is voor jou, wat je voedt en wat jou helpt? Dat vind je van binnen en als je het hebt gevonden kan je vol vertrouwen, vol liefde en vol energie jouw leven leven! Dat wensen we iedereen.

Wij hebben als doel:

  • Dat je je verbindt in de eerste plaats met jezelf, met de aarde, als je dat wilt met andere mensen en met ons.
  • Dat je erachter komt wat je eigenlijk echt wilt diep in je hart.
  • Dat je liefde voelt.
  • Dat je mag ontdekken wie je bent, waar je voor staat en hier op beweegt.
  • Dat je je algemene gesteldheid accepteert én verbetert. Dit klinkt wellicht tegenstrijdig en is tegelijkertijd heel belangrijk. Je ontdekt dat het oké is zoals het is, inclusief waar je tegenaan loopt fysiek, mentaal en emotioneel. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe je op jouw manier met stress om kunt gaan zodat je kan leven in plaats van geleefd te worden of overleven.
  • Dat je ontdekt dat je lichaam, mind en ziel (steeds vaker) een eenheid vormen en wat deze samenwerking voor jou kan betekenen.
  • Dat je keuzevrijheid krijgt in hoe je reageert of in actie komt. Bepaalde situaties in je leven triggeren gedrag. Dit gedrag herken je mogelijk van vroeger, toen je het jezelf hebt aangeleerd. Deze (re)actie is ontstaan vanuit je talent en je mogelijkheden op dat moment. Soms past dit gedrag nu niet meer en wil je dat veranderen. Dat kan. Je zult ontdekken dat je soms direct bij de kern van bijvoorbeeld een typisch gevoel van boosheid bent. Een andere keer heb je wat meer lagen af te pellen. Ook dat is ok.

Dana

Ik ben Dana Thurmer en kan je begeleiden op je zoektocht naar vreugde, liefde, kracht en balans in je leven.
Door bewustwording kan je grip krijgen op je klachten en belemmeringen. Trauma kan genezen, negatieve patronen, angsten en overtuigingen mag je loslaten.
Waar ben je naar op zoek?
Je gaat zelf bepalen welke weg je wil lopen en (weer) genieten van het leven op deze aarde. Je zal stap voor stap begrijpen waarom gebeurd wat je mee maakt in je leven.
Op deze reis zullen we samen ‘het Beste’ uit jezelf halen.

Kijk voor meer informatie op Dana’s website Love Energiewerk.

Dana-Thurmer-Loveenergiewerk

Linda

Mijn naam is Linda van den Bedem en ik geloof in de kracht van mensen. De energie die vrijkomt als je vanuit jezelf, in vrijheid en vanuit je eigen basis, je talent in gaat zetten is enorm. Dat zie jij, dat voel jij, ik ook en dat vind ik fantastisch. Daarom houd ik zo van dit vak.

Een rode draad in mijn carrière is dat ik heel graag mensen begeleid hun problemen zo eenvoudig, effectief en waardevol mogelijk op te lossen. Vanuit liefde, respect en vertrouwen. Dit deed ik eerst van buiten als onder andere projectleider, onderzoeker en functie ontwikkelaar in een (meer) technische wereld. Sinds vijf jaar is mijn pad, en dat van de mensen met wie ik werk, van binnen naar buiten. Daarbij is mijn doel dat jij, vanuit jouw basis, met vertrouwen, plezier en in vrijheid je ‘ding’ kunt doen en je talent in kunt zetten op alle vlakken in je leven. Daarin zit naar mijn idee het goud voor jouzelf en voor je omgeving.

Kijk voor meer informatie op Linda’s website Leef en Lief wie je bent.

Leef-en-Lief-Linda-van-den-Bedem