Selecteer een pagina

Aanbod

Cadeau

Adem Oefening

Een fantastische oefening om bij jezelf te komen.

€180
live=your-heart-school-ontdek-je-kracht-training

ONTDEK JE KRACHT-omgaan met stress

Vind je ontspanning en rust terug met theorie en oefeningen, die je je hele leven kunt blijven gebruiken. Leer geheel online (5 modules) en in je eigen tijd om te gaan met stress. Nu van € 44,- per module (circa 1 uur), tijdelijk € 36,-.

Over ons aanbod

  • Als een training je aanspreekt is het vaak zo, dat deze op dat moment precies voor jou bestemd is. Wat ook kan betekenen dat als je je nog een keer aangetrokken voelt door dezelfde training het effect anders kan zijn.
  • We zijn allemaal verschillend. Daarom kan een training een andere uitwerking op jouw leven hebben dan op dat van een ander die dezelfde training volgt.
  • Omdat mensen op verschillende manieren leren, hebben we dit zoveel mogelijk verwerkt in de trainingen. De een houdt ervan te doen, de ander door eerst de theorie te snappen, weer een ander door te zien hoe iemand anders het doet. Daarnaast zeggen sommigen van zichzelf dat ze vooral voelen, anderen leren door te horen of te zien. In bijna alle gevallen zijn herhaling en daarmee automatiseren belangrijk.
  • Door de vele ontwikkelingen op het energetisch niveau zal het aanbod steeds veranderen.
  • We zijn en blijven nieuwsgierig naar wat dit leven ons brengt en nog gaat brengen. Nieuwsgierig naar wat er in en om ons heen gebeurt. Leven is leren, dus blijven we ons ontwikkelen en groeien op alle niveaus, in contact met de wereld om ons heen.

De prijzen van de trainingen zijn inclusief BTW. Bij afmelding kunnen er administratiekosten in rekening gebracht worden. Kijk voor meer informatie in onze algemene voorwaarden.