Selecteer een pagina

Aanbod

€222
strand met zonsondergang

A Touch of Balance

Merk je dat je energielevel schommelt. Leer naar jezelf te luisteren en signalen van disbalans te herkennen.

€15
e-book 1

Jouw Reis naar Energetische Transformatie

-een e-boek-
'Elke Dag in Balans en Vol Energie'
Korte krachtige oefeningen, makkelijk toepasbaar.

Cadeau

Meditatie – ademoefening

Een fantastische oefening om bij jezelf te komen.
Probeer het!

€222
live=your-heart-school-ontdek-je-kracht-training

Ontdek je Kracht

Leer jezelf bewust in balans te brengen en in je eigen kracht te blijven staan.
Vervolg op A Touch of Balance-training. Online beschikbaar vanaf eind 2024!

GOED OM TE WETEN

  • Als een training je aanspreekt is het vaak zo, dat deze op dat moment precies voor jou bestemd is. Wat ook kan betekenen dat als je je later in je leven nog een keer aangetrokken voelt door dezelfde training het effect anders kan zijn.
  • We zijn allemaal verschillend. Daarom kan een training een andere uitwerking op jouw leven hebben dan op dat van een ander die dezelfde training volgt.
  • Omdat mensen op verschillende manieren leren, heb ik verschillende methodes verwerkt in de trainingen. De een houdt ervan te doen, de ander door eerst de theorie te snappen, weer een ander door te zien hoe iemand anders het doet. Daarnaast zeggen sommigen van zichzelf dat ze vooral voelen, anderen leren door te horen of te zien. In bijna alle gevallen zijn herhaling en daarmee automatiseren belangrijk.
  • Ik ben en blijf nieuwsgierig naar het leven en hoe het zich gaat ontvouwen. Nieuwsgierig naar wat er in en om ons heen gebeurt. Leven is leren, dus blijf ook ik me ontwikkelen en groei ik verder op alle niveaus.
  • De basis van mijn trainingen zou altijd blijven bestaan. Door de vele ontwikkelingen ook op energetisch niveau is het mogelijk dat het aanbod gaat veranderen om mee te gaan met de tijd.

De prijzen van de trainingen zijn  BTW vrij. Bij afmelding kunnen er administratiekosten in rekening gebracht worden. Kijk voor meer informatie in de Algemene Voorwaarden.