Selecteer een pagina

Veel gestelde vragen

Algemeen

Hier vind je de meer algemene vragen die eerder gesteld zijn aan Live Your Heart School. Staat je vraag hier niet tussen, stuur dan gerust een bericht via het contactformulier of naar contact@liveyourheartschool.com.

Heb je vragen specifiek over de training die je volgt, check dan even de Veel Gestelde Vragen van de training waar je vragen over hebt.  Je vindt de link naar deze vragen in de online trainingsmodule van je training.

Ik heb nog geen bevestiging ontvangen van m'n inschrijving, wat doe ik nu?

Ah, goed dat je even checkt! Kijk even in je spam of ongewenste email folder of de bevestiging daar terecht is gekomen. Zo ja, dan heb je de bevestiging gevonden, mooi. Voeg contact@liveyourheartschool.com ook even toe aan je veilige emailadressen. Dan krijg je alle mails van liveyourheartschool voortaan gewoon in je mailbox.

Staat de bevestiging niet in je spam folder, neem dan even contact met me op via contact@liveyourheartschool.com, of via het contactformulier. Fijn als je in het onderwerp van je mail opneemt: bevestiging inschrijving vraag. En als je in je bericht een screenshot van je betaling deelt, het emailadres waarmee je je hebt ingeschreven en de datum van inschrijving. Ik kom dan zo snel mogelijk bij je terug.

Kan ik iemand een training cadeau doen?

Wat leuk dat je een training hebt gezien die je iemand cadeau wilt doen! Natuurlijk kan dat! Neem dan even contact met me op via het contactformulier en deel alvast de naam en het emailadres van degene aan wie je het cadeau wilt geven. Dan ontvang je een factuur en ga ik alles verder regelen. Check ook even de algemene voorwaarden voor bijvoorbeeld de annuleringsvoorwaarden.

Ik wil mijn training toch graag annuleren, hoe werkt dat?

Jammer dat je de training wilt annuleren. Je kunt een live training annuleren door een mail te sturen aan contact@liveyourheartschool.com. Ik leer graag en zou het fijn vinden als je met me deelt waarom je afziet van de training.

De voorwaarden die ik hanteer voor annuleren van de training vind je in de algemene voorwaarden onder  Terugbetalingsbeleid.

Wat gebeurt er met mijn data?

Informatie die van jou is, is van jou. Ik ga zorgvuldig om met de data die je aan me geeft. In de privacy verklaring kan je hier meer over lezen.

Wanneer is een training niet geschikt voor mij?
  • Als je het belangrijk vindt dat dingen blijven zoals ze waren en je geen verandering wilt in je leven.

  • Heb je een pacemaker, andere implantaten, organen die missen of die je hebt mogen ontvangen van iemand anders, psychiatrische aandoening of ben je onder begeleiding van een psychiater neem dan vóór je je inschrijft contact met ons op. We zullen dan samen bespreken of deze cursus wel geschikt is voor jou.
  • Als je twijfelt, neem dan eerst contact met ons op en geef aan waarom je twijfelt.

Een van de effecten van de trainingen is dat je zelfhelende vermogen van je lichaam wordt versterkt. Daarom bespreken we graag met je of en hoe deze passen bij jou.

Wat heb ik nodig voor de trainingen?
  • zin in verandering
  • pen en papier of je notitieboekje
  • een groot glas water of thee
  • los zittende kleding zodat je goed kan bewegen

Als je de training online volgt heb je ook nog nodig:

  • een goede internetverbinding
  • een koptelefoon(als je wilt)

 

Hoe lang zijn de trainingen beschikbaar?

De online trainingen zijn na de aankoop 6 maanden beschikbaar. Ik wil je zo stimmuleren om echt aan de bal te blijven en de training echt af te maken.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor de trainingen?

Dat is natuurlijk afhankelijk van de training die je kiest. De meeste zijn zo opgebouwd dat je ongeveer 5 weken nodig hebt om ze te doorlopen. Mijn advies is om tussen de modules zeker één week de tijd te nemen om de oefeningen goed te laten werken, te herhalen en te integreren in je dagelijkse leven. Het advies is ook om niet meer dan 3 weken tussen de modules te laten zodat je lekker in de flow blijft en het beste kan halen uit de aangeboden technieken. Je tijdsinvestering is dus erg afhankelijk van jezelf.