Selecteer een pagina

Veel gestelde vragen

Algemeen

Hier vind je de meer algemene vragen die eerder gesteld zijn aan Live Your Heart School. Staat je vraag hier niet tussen, stuur dan gerust een bericht via het contactformulier of naar contact@liveyourheartschool.com.

Heb je vragen specifiek over de training die je volgt, check dan even de Veel Gestelde Vragen van de training waar je vragen over hebt.  Je vindt de link naar deze vragen in de online trainingsmodule van je training. Staat je vraag daar niet tussen, dan kun je je vraag stellen in de Online Community van deze training.

Ik heb nog geen bevestiging ontvangen van m'n inschrijving, wat doe ik nu?

Ah, goed dat je even checkt! Kijk even in je spam of ongewenste email folder of de bevestiging daar terecht is gekomen. Zo ja, dan heb je de bevestiging gevonden, mooi. Voeg contact@liveyourheartschool.com ook even toe aan je veilige emailadressen. Dan krijg je onze mails voortaan gewoon in je mailbox.

Staat de bevestiging niet in je spam folder, neem dan even contact met ons op via contact@liveyourheartschool.com, of via het contactformulier. Fijn als je in het onderwerp van je mail opneemt: bevestiging inschrijving vraag. En als je in je bericht een screenshot van je betaling deelt, het emailadres waarmee je je hebt ingeschreven en de datum van inschrijving. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Kan ik iemand een training cadeau doen?

Wat leuk dat je een training hebt gezien die je iemand cadeau wilt doen! Natuurlijk kan dat! Neem dan even contact met ons op via het contactformulier en deel alvast de naam en het emailadres van degene aan wie je het cadeau wilt geven. Dan ontvang je een factuur en gaan we dingen verder regelen. Check ook even de algemene voorwaarden voor bijvoorbeeld de annuleringsvoorwaarden.

Ik wil mijn training toch graag annuleren, hoe werkt dat?

Jammer dat je de training wilt annuleren. Je kunt een live training annuleren door een mail te sturen aan contact@liveyourheartschool.com of het contact formulier in te vullen. We leren graag en zouden het fijn vinden als je met ons deelt contact@liveyourheartschool.com waarom je afziet van de training.

De voorwaarden die wij hanteren voor annuleren van de training vind je in de Algemene Voorwaarden onder  Terugbetalingsbeleid.

Wat gebeurt er met mijn data?

Informatie die van jou is, is van jou. We gaan zorgvuldig om met de data die je ons geeft. In de privacy verklaring vind je hoe we dit doen.